Contactspecialist Belgische Markt PostNL

Plaats

Zwolle

Bij

Yource Group

Wat ga jij doen?

Vind je het leuk en interessant om te werken met klanten buiten onze landsgrenzen? Wil je daarnaast bij een mooi gerenommeerd bedrijf aan de slag? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je als Contactspecialist Belgische Markt PostNL.

Voor de afdeling PostNL pakketten krijg je telefoontjes en mails binnen die bijvoorbeeld een internet bestelling hebben gedaan die maar niet binnenkomt. Je bent als Contactspecialist de reddende engel die zorgt ervoor dat het pakketje zo snel mogelijk opgespoord wordt. Binnen deze functie is het van belang dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en je goed kunt inleven in de klant. Bij PostNL staat service op nummer 1! Naast dat je empathie kunt tonen, is het ook belangrijk om duidelijk te maken wat wel en niet mogelijk is en de leiding kunt houden in het gesprek.

Voor welk bedrijf werk je?

PostNL is een van de grootste pakketbezorgers van de Benelux. Een bedrijf dat al 220 jaar zorgt dat post betrouwbaar en bereikbaar is in Nederland. De logistieke activiteiten zijn op dit moment vooral gespitst op het bezorgen van pakketten, iets wat helemaal past bij deze tijd. Jij gaat samen met je team van PostNL pakketten in Zwolle zorgen voor een topservice voor de consument van PostNL. De afdeling is onderdeel van Cendris, waar ze bekend staan om de informele sfeer en goede mogelijkheden tot coaching en begeleiding.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie waar jij jezelf kan ontwikkelen;
  • Een salaris van 9,70 bruto per uur (vanaf 21 jaar);
  • Opbouwen van vakantiegeld en vakantie uren;
  • Je werkt binnen kantooruren: van 9 tot 5;
  • Je volgt een fulltime betaalde training.

Wat vragen wij?

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uren per week;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel spraak als geschrift;
  • Je hebt minimaal MBO3 niveau;
  • Je bent gemotiveerd en vind het leuk om contact met klanten te hebben.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Contactspecialist Belgische Markt bij PostNL in Zwolle? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.