Home > kandidaten > CV- en Sollicitatietraining
zwolleheeftwerk.nl

Ons Team

Lees meer over de mensen van Zwolleheeftwerk.nl

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Zwolle
Zwolle

Sneller een baan

Interessant?

 • Als kandidaat sneller op gesprek te komen bij de werkgever met een voor jou interessante baan
 • Als kandidaat vol zelfvertrouwen goed in je vel zitten en dit uitstralen.

Zoja, kies dan uit deze opties:

 • Transformeer jouw CV naar een SuperCV
  Binnen 1 week je CV gewijzigd in een onderscheidend CV
  Investering:  € 450. Wordt gegeven door Roel Kiers ( www.kailashheadhunters.nl )

 • Adviesgesprek over jouw CV
  Investering: telefonisch € 45; in een 1 op 1 gesprek € 150 (inclusief feedback van je gemailde CV). Wordt gegeven door Roel Kiers ( www.kailashheadhunters.nl )

 • Sollicitatietraining
  Je leert te gronden, je ademhaling onder controle te hebben, in je kracht te staan. Geen zweethanden, goed in je vel, en dat straal je uit! Op video zie je terug hoe je overkomt in gesprekken. Je doorziet en leert snel hoe dit in positieve zin te veranderen.  
  Investering: € 450. Wordt gegeven door Roos Kiers. (www.rooskiers.nl)


Reactie deelneemster Petra K.:
ik had niet verwacht dat ik zo snel inzicht zou krijgen in wat er verbeterd kon worden aan mijn CV, mijn brief en hoe ik overkwam op mijn gesprekspartners. Mijn bescheidenheid bleek ook een valkuil. De video training gaf me aan hoe ik overkwam. Dat beeld was niet het beeld dat ik uit wilde stralen. In 2 sessies stond ik in mijn kracht, beheerste ik mijn nonverbale communicatie en kwam ik over zoals ik ook wilde overkomen! Gevolg was dat na maanden vrijwel niet te worden uitgenodigd, na het optimaliseren van mijn CV en sollicitatiebrief ik op alle sollicitaties die ik de deur uitdeed werd uitgenodigd voor een gesprek. Door de videotraining zat ik tijdens de gesprekken echt 'in mijn eigen kracht'.  Binnen een paar weken had ik een nieuwe baan!

Onze klanten

Polanski & Partners BaanVisie AgriFoodMatch België / Belgique Galjema Rotterdam B.V. Appono Autobanen werving en selectie Initial Leen Bakker Nederland BV WerkenOpEenHelpdesk.nl Eliantie
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.