Zakelijk Verkoopadviseur KPN Zwolle

Plaats

Zwolle

Bij

Yource Group

Wat ga jij doen?

Ben jij het thuis zitten ook zo beu en wil jij graag als echte sociale kletser met jouw sales skills deel uitmaken van ons KPN Yource Team? Ga dan voor minimaal 24 uur aan de slag als Zakelijk Verkoopadviseur bij KPN in Zwolle voor €11,98 bruto per uur! Natuurlijk kun jij samen met je team jouw maandsalaris aanvullen met bonussen vanuit de targets die jullie samen hebben behaald!

Jouw nieuwe baan binnen ons KPN Yource Team!

'I never lose. I either win or learn!' De quote waarin jij jezelf als een echte sales topper herkent! 'Wie ik ook spreek als Zakelijk Verkoopadviseur, ik verlies nooit. Of ik sleep die sale binnen en we komen als team dichter bij ons target, of ik leer van het gesprek!' Dit is dan ook hoe jij je mindset instelt op het moment dat jij jouw werkdag start op ons kantoor in Zwolle. Natuurlijk begin je niet meteen in het diepe en leer je eerst alle producten en diensten van KPN. Vergeet daarbij niet de gesprekstechnieken die jij na onze fulltime training van een week kunt gaan toepassen.

Wat jij gaat doen? Sales natuurlijk! Maar dat niet alleen! In jouw baan als Zakelijk Verkoopadviseur neem jij contact op met potentiële zakelijke klanten. Wij sturen jou de klanten op die jij voor die dag kan gaan benaderen. Van tevoren ben je natuurlijk helemaal op de hoogte van de nieuwste KPN zakelijke deals zodat jij met jouw verkooptactiek en communicatieve vaardigheden de klant zo kan enthousiasmeren! Overtuigen en dat extra zetje geven zie jij dan ook als een uitdaging.

Is de klant overstag en hebben wij een nieuwe klant? Dan stel jij de juiste vragen om het contract op te stellen en te versturen. Wanneer de akkoordverklaring is gegeven op jouw contract, is de sales deal geslaagd en kom je samen met jouw team dichter bij de weektargets! Dit laten we als team natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en wordt uitbundig gevierd.

Voor welk bedrijf werk je?

Via Yource ga jij aan de slag voor onze opdrachtgever KPN! Maar wie en wat is KPN nu precies en waar staan ze om bekend?

KPN is één van de grootste en duurzaamste telecom organisaties in Nederland en ziet elke dag als kans om het beter te doen. Met ons netwerk en onze medewerkers willen we vooruitgang boeken voor mens en milieu. KPN is hierin de groene verbinder richting duurzame telecom! Als organisatie verbindt KPN mensen met de wereld om hen heen en doen we dit met de belangrijkste waarden als uitgangspunt: Vertrouwen, Lef en Groei. Deze drie waarden vormen ons kompas en geven richting aan wat we doen!

Jouw toekomstig KPN Yource Team!

Ook tijdens deze gekke tijden, kom jij te werken op ons Yource kantoor in Zwolle. Vanaf jouw eerste dag word je ontvangen met een warm welkom en kom je te werken in een leuk, gezellig, informeel team! Met het team waar jij deel van gaat uitmaken, zijn jullie samen verantwoordelijk voor de targets! Elke deal die wij binnen halen, wordt natuurlijk gevierd en staan we even stil bij dit momentje. In welk team je ook komt te werken, we werken met elkaar en voor KPN. We make our team yource!

Wat bieden wij?

  • Een startsalaris van €11,98 bruto per uur die jij zelf kunt aanvullen door een bonus te verdienen met elke sale die je maakt;
  • Wanneer jij gezellig samen met jouw team op kantoor werkt, krijg jij een reiskostenvergoeding;
  • Doorgroeimogelijkheden met persoonlijke begeleiding en coaching, waarbij wij kijken naar wie jij bent en waar jouw ambities liggen;
  • Een functie met veel afwisseling, uitdaging en leerzame leermomenten;
  • Je komt niet alleen te werken voor één van de grootste telecom organisaties, maar ook kom je te werken in een warm, gezellig en leuk team!
  • Alle avonden en weekenden vrij.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met de telecombranche en wil alle in's en out's leren kennen;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar tijdens kantoortijden;
  • Je bent behulpzaam, communicatief sterk en weerstand van een klant zie jij als een uitdaging!

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Zakelijk Verkoopadviseur bij KPN in Zwolle? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.