Sales Specialist KPN Zakelijk

Plaats

Zwolle

Bij

Yource Group

Wat ga jij doen?

Sta jij stevig in je schoenen en houd jij wel van een uitdaging? Start dan, voor minimaal 24 uur per week, als Sales Specialist voor de zakelijke afdeling van KPN op ons kantoor in Zwolle. Hier houd jij je dagelijks bezig met de telefonische presentatie en verkoop van de zakelijke producten van KPN aan verschillende soorten ondernemers. Verdien € 11,98 per uur, met daarbovenop mooie salesbonussen, en leer in korte tijd veel over sales, zakelijke communicatie en de telecom branche!

Als Sales Specialist focus jij je op het achterhalen van de klantbehoeften. Dit doe jij door op een persoonlijke, creatieve manier jouw gesprekken te leiden en een echte klik te creëren met de ondernemer die je spreekt. Jij neemt een adviserende rol aan en weet dit uiteindelijk om te zetten in een aanbod wat de persoon aan de andere kant van de lijn niet kan weigeren.

Wij zijn trots op onze sales-by-service insteek binnen onze afdeling en zijn op zoek naar nieuwe collega's die deze manier van werken ook aanspreekt; door goed te luisteren naar potentiële klanten bieden wij onze producten op een servicegerichte manier aan. Herken jij jezelf hierin terug? Twijfel dan niet langer en solliciteer!

Voor welk bedrijf werk je?

Ons team in Zwolle is een hardwerkend team dat mooie resultaten behaalt! We kijken ernaar uit om je in ons team te verwelkomen en er zullen altijd collega's, coaches en teamleiders voor je klaarstaan om je te ondersteunen in jouw werkzaamheden.

Naast hard werken vinden we gezelligheid ook belangrijk op de vloer. Want als jij met een goed gevoel naar werk komt, en het naar je zin hebt, haal jij het meeste uit je tijd binnen ons team. Hier zorgen we dan ook samen voor door iedereen de ruimte te geven om op zijn of haar eigen manier te werken!

Wat bieden wij?

  • Een startsalaris van € 11,98 bruto per uur, vanaf 21 jaar en ouder;
  • Al jouw weekenden en avonden vrij (want dan zijn we gesloten);
  • Betrokken collega's, teamleiders en coaches;
  • Een betaalde training van 5 dagen voorafgaand aan jouw start;
  • Een focus op jouw ontwikkeling en groei binnen Yource.

Wat vragen wij?

  • Jij staat stevig in je schoenen en houdt van een uitdaging;
  • Je bent communicatief sterk en weet anderen altijd te overtuigen;
  • Jij bent een echte teamplayer;
  • Je bent doordeweeks minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Je woont in (omgeving) Zwolle - dit is géén thuiswerkfunctie.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Sales Specialist voor de zakelijke afdeling van KPN op ons kantoor in Zwolle? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.