Verkoopadviseur met passie voor telecom KPN Zwolle

Plaats

Zwolle

Bij

Yource Group

Wat ga jij doen?

Telecom! Voor ons niet meer weg te denken; van televisie tot mobiel en van internet tot interactieve tv! Vind jij het net zo interessant en leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste producten en diensten binnen de telecombranche en weet jij dit met enthousiasme over te brengen? Ga dan aan de slag als Verkoopadviseur bij Yource KPN in Zwolle! Waar jij alle in's en outs weet over de nieuwste campagnes, ga jij als een echte puzzelaar nieuwe klanten voor KPN Zakelijk proberen aan te trekken. Al een beetje nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Verkopen en nieuwe klanten aantrekken met jouw kwaliteiten!

Verkopen en nieuwe klanten aantrekken is jouw hoofddoel als Verkoopadviseur! Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid om tijdens onze 5 daagse fulltime training die kneepjes van het vak te leren die jouw de juiste informatie geeft om de klant aan te trekken. Want hoe gaaf is het als jij het gesprek met een potentiële klant zo weet te sturen dat de klant enthousiast is en het besluit maakt om klant te worden bij KPN Zakelijk!

Hoe jij de gesprekken aanpakt, leer jij tijdens de training en krijg jij de handvaten aangereikt. Na de training krijg jij de mogelijkheid om tijdens de gesprekken die gesprekstechnieken toe te passen en ieder gesprek eigen te maken. Doordat de diversiteit aan potentiële klanten zo divers is en de campagnes elkaar afwisselen, is geen enkel gesprek hetzelfde. Dat maakt jouw baan als Verkoopadviseur nou zo leuk, afwisselend en uitdagend!

Jij bent niet alleen communicatief sterk, maar ook biedt jij een luisterend oor aan en beschikt over een analytisch vermogen en een grote dosis overtuigingskracht. Dit in combinatie met jouw enthousiasme, weet jij nieuwe klanten aan te trekken en ze te overtuigen om een abonnement bij KPN af te sluiten! Wanneer dit is gelukt, ga jij meteen aan de slag met de administratieve afhandeling en verstuur jij het contract. Is de akkoordverklaring binnen? Dan is jouw sales deal officieel binnen en kan jij dat extra vinkje zetten voor jullie gezamenlijke team targets! Dat extra vinkje? Die hoor je op de werkvloer door luid gejuich!

Voor welk bedrijf werk je?

The future is there, make it Yource!

Yource is de specialist in klantcontact en dat betekent dat wij ontzettend veel mogelijkheden voor jou hebben. Bij ons staat You voor de mensen die bij ons werken en dat is waar alles voor ons om draait! Onze medewerkers vormen samen de Yource Community! Jij bent geen nummertje, maar een waardevolle member.

Your future in our KPN Yource Team!

Bij Yource ga jij aan de slag voor onze opdrachtgever KPN: Eén van de grootste en duurzaamste telecom organisaties in Nederland. Als organisatie verbindt KPN mensen met de wereld om hen heen en doen dit met de belangrijkste waarden: Vertrouwen, Lef en Groei.

Wanneer jij gaat starten, ga je aan de slag op ons Yource KPN kantoor in Zwolle. Je maakt onderdeel uit van het team en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behalen van de week targets. Elke deal wordt gevierd en werken we met elkaar en voor KPN!

Wat bieden wij?

  • Een startsalaris van € 11,98 bruto per uur, waarin je kan groeien en jouw maandloon kunt aanvullen met een bonus op basis van de behaalde salestargets;
  • Reiskostenvergoeding EV/OV vanaf 10 km;
  • Doorgroeimogelijkheden met persoonlijke begeleiding en coaching die bij jou past;
  • Afwisseling, uitdaging en leuke leermomenten;
  • Je komt te werken in een leuk en gezellig team;
  • Door onze kantooropeningstijden, ben jij alle avonden en weekenden vrij!

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met de telecombranche en wilt alle in's en outs leren tijdens de training;
  • Je bent fulltime beschikbaar voor de 5 daagse training;
  • Na de training ben je minimaal 24 uur (parttime) of minimaal 36 uur (fulltime) beschikbaar. De keuze is aan jou!;
  • Je hebt niet alleen een salesinstinct maar ook een commercieel inzicht;
  • Je bent behulpzaam, communicatief sterk en weerstand van een klant zie jij als een uitdaging!

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Verkoopadviseur bij Yource KPN in Zwolle? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.