Werkvoorbereider/ Planner

Plaats

Zwolle

Bij

Vertrouwelijk

Functie omschrijving Werkvoorbereider/ Planner

Ter uitbreiding van het team is het bedrijf op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider/planner. Je speelt een essentiële rol in de werkvoorbereiding van klantorders voor zowel de Machinale als de Coating afdelingen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de klantvraag te vertalen naar een gedetailleerd bewerkingsplan. Hierbij houdt je rekening met met de diverse afdelingen en machines binnen het productieproces. Het plannen van activiteiten voor deze afdelingen behoort tot jouw takenpakket, evenals het inkopen van benodigde materialen en zorgen voor een grondige voorbereiding van het werk. Dit wordt allemaal verwerkt in een nieuwe ERP-omgeving. En hier liggen nog een aantal uitdagingen! Meedenken met procesverbeteringen, optimalisatie en implementatie. 

Als rechterhand van de productieleider werk je nauw samen met hem en ontvang je leiding en begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met het team draag je de verantwoordelijkheid voor je eigen groei en succes. In deze dynamische rol ben je onderdeel van een hecht klein team, waar samenwerking centraal staat.

Wij vragen van de Werkvoorbereider/ Planner

Naast dat je een gezonde dosis humor en enthousiasme met je meebrengt, zoeken wij het volgende: 

  • Mbo+ of Hbo werk- en denkniveau 
  • Ervaring als werkvoorbereider en/of planner in de bouwsector
  • Jij kunt snel schakelen en werkt accuraat 
  • Je kunt goed overweg met ERP programma's en MS-office 

Bedrijfsprofiel

Houtbewerking. Dat is waar dit bedrijf zich al sinds 1992 op focust. Begin jaren 90 zijn deze activiteiten gestart met het industrieel aanbrengen van verf op hout. Het aanbod is sindsdien uitgebreid, maar het fundament staat nog steeds. Tot op heden concentreren zij zich hoofdzakelijk op het coaten en voorbewerken van hout en plaatmateriaal. Hierin leveren zij een gevarieerd assortiment aan de houtimport en houthandel in Nederland. Waar je zoal aan moet denken? Gevelbekleding, prefab producten en gevel elementen. Dankzij gespecialiseerde technieken en gecontroleerde omstandigheden in de productieruimte wordt er een consistente kwaliteit gewaarborgd! Momenteel werken ca. 30 personen dagelijks in de fabriek aan deze producten, waarbij 5 personen actief zijn op het kantoor.  

Wij bieden de Werkvoorbereider/ Planner

  • Gezonde en groeiende organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Collegiale en informele werksfeer 
  • Er zijn mogelijkheden tot het volgen van cursussen en/of trainingen 
  • Jaarlijkse kerstborrel, bouwvak BBQ en familiefeest 
  • In de pauze wandelen wij, doe je met ons mee? 

Sollicitatieprocedure

Roanne Bonke 0541-24 12 00

Roanne Bonke 0541-24 12 00


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.