Elektromonteur Zonnepanelen

Plaats

Wezep

Bij

NXPD

Functie omschrijving

Binnen deze organisatie ga je aan het werk als Elektromonteur Zonnepanelen en ga je samen met een hulpmonteur op pad. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen op huizen en bedrijven. Je werkzaamheden het aansluiten van de bekabeling van de zonnepanelen in het huis en op het dak. Daarnaast help je de hulpmonteur op het dak bij het plaatsen van de panelen. Je beschikt over 2 jaar werkervaring als elektromonteur en bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding. Daarnaast heb je geen last van hoogtevrees en neem je veiligheid serieus.

Ben jij een technische aanpakker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde gerelateerde MBO opleiding richting Elektrotechniek;
Je beschikt over een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te halen;
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een praktisch inzicht;
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
Je bent woonachtig in de omgeving van Wezep.

Bedrijfsprofiel

NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft. De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding. NXPD wil in 2017 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.

‘’NXPD, daar maken wij samen werk van’’.

Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.