Machinist Minikraan

Plaats

Zwolle

Bij

NXPD

Functie omschrijving

Als Machinist Minikraan werk jij samen met een grondwerker die jij assisteert bij het werken met kabels, het graven en dichten van sleuven en andere voorkomende werkzaamheden. Jij schroomt niet om jouw handen uit de mouwen te steken en jij doet jouw werk accuraat en jij communiceert duidelijk richting klanten, collega’s en andere belanghebbenden.

Voor de vacature van Machinist Minikraan zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker. Dus ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan snel contact met ons op!

Functie eisen

Je beschikt over enkele jaren ervaring als machinist;
Je bent zelfstandig en punctueel;
Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding Machinist GWW;
Je beschikt over VCA of bent bereid deze te halen;
Je beschikt over een afgeronde opleiding DLP;
Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto.

Bedrijfsprofiel

NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft. De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding. NXPD wil in 2020 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.

‘’NXPD, daar maken wij samen werk van’’.

Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.