Home > bedrijfspresentaties > Talenthunting
zwolleheeftwerk.nl

Ons Team

Lees meer over de mensen van Zwolleheeftwerk.nl

Talenthunting

Talenthunting

Adres gegevens

Adres:Averkampstraat 2
Postcode:8021DZ
Stad:ZWOLLE

Over: TalenthuntingTalentHunting, vandaag voor morgen.

TalentHunting is de specialist in Zwolle als het gaat om HBO Talent! Wij brengen talentvolle studenten en young professionals en werkgevers bij elkaar. Al tijdens de studie vinden wij talenten die passen bij onze opdrachtgevers.

Meerdere mogelijkheden:
* studiegerichte bijbanen
* stages
* afstudeerstages
* startersfuncties

TalentHunting vindt voor jou de beste organisaties!
Heb je interesse in een leuke fulltime of parttime functie, zoek jij binnenkort een bijbaan, ben je toe aan een stageplaats of afstudeerproject, of ben je klaar met je studie en wil je starten in een ideale startersfunctie? Dan is TalentHunting voor jou hét adres in Zwolle en nabije omgeving.

Wat doet TalentHunting voor jou?
TalentHunting zoekt voor jou gericht de meest geschikte bedrijven. Dit doen wij door in een persoonlijk gesprek jouw wensen door te nemen. Hierna gaan wij bekijken of jouw talenten en instelling bij onze opdrachtgevers past. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat jij de ideale (bij)baan of stage krijgt.

Hoe werkt TalentHunting?
Ons brede netwerk van bedrijven en persoonlijke contact met diezelfde bedrijven maakt het mogelijk om de beste banen te vinden in Zwolle en omgeving. Om vervolgens de goede match te maken selecteren wij de meest passende banen bij jouw profiel en leveren hiermee de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Wat kunt u van TalentHunting verwachten?
TalentHunting ziet dat het van groot belang is om al tijdens de HBO/ WO studie relevante werkervaring op te doen. Wij zorgen dat jij als student klaargestoomd wordt voor het bedrijfsleven.

Daarom bemiddelen wij in:
* Stages
* Afstudeerstages
* Studiegerichte bijbanen

Voor Young Professionals zorgen wij voor een passend vervolg van de carrière.
Daarom bemiddelen wij ook in:
* Fulltime en parttime banen

Deel dit bedrijf

Onze klanten

IJssel Technologie Perspectief BV Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist JobForce Recruitment Solutions NCP Groep Hunt IT BV Initial Online People Klikwork Blue Trail
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.