Home > bedrijfspresentaties > hkwHolding GmbH
zwolleheeftwerk.nl

Ons Team

Lees meer over de mensen van Zwolleheeftwerk.nl

hkwHolding GmbH

hkwHolding GmbH

Adres gegevens

Adres:Spinfondsweg 21
Postcode:8171 NT
Stad:VAASSEN
Land:NL
Telefoon:+31578677310

Over: hkwHolding GmbH

Missie
hkw streeft ernaar een kwalitatief hoogwaardige, innovatieve dienstverlener te zijn op het gebied van personeelsvoorziening en opleidingen. Voor onze opdrachtgevers en interne en externe medewerkers willen wij een aantrekkelijke partner zijn die persoonlijke ambities en capaciteiten op alle niveaus binnen en tussen organisaties bundelt, waardoor persoonlijke ontwikkeling, succesvolle dienstverlening en innovatief ondernemerschap ontstaan.

Wij houden contact
Niet alleen voordat een opdracht begint, is er veelvuldig contact, maar ook tijdens en na de opdracht. U staat er niet alleen voor. U kunt rekenen op onze betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid.

Wij luisteren
Wij willen precies weten wat uw behoeften zijn en waaraan onze dienstverlening moet voldoen. Uiteraard kunt u ook feedback van ons verwachten. Snel, frequent, helder en eerlijk.

Wij spreken uw taal
Onze adviseurs, uw contactpersoon, hebben verstand van zaken. Zij begrijpen uw situatie, kunnen u deskundig adviseren en kennen uw terminologie. U heeft een volwaardig gesprekspartner.

Samen weten wij meer
Samen met u zorgen wij voor betere resultaten. Door de bundeling van kennis, kunde ervaring en door de synergie van de combinatie. Samen vergroten wij u denkkracht en slagkracht. Samen weten we meer.

Flexibel werken maakt de dienstverlening beter en sneller
Het flexibele werken beïnvloedt in toenemende mate ook onze dagelijkse praktijk. Werving en selectie, intakegesprekken, allemaal zaken die voorheen voornamelijk 'op kantoor' plaatsvonden, zijn nu vaker 'op locatie' georganiseerd. Het flexkantoor, of de mobiele werkplek, wint het van vaste kantoren. Online kan overal zijn, en daarmee ben je als dienstverlener flexibeler dan voorheen.

Natuurlijk is een centrale basis onontbeerlijk, en in Vaassen zijn daarvoor onze ondersteunende activiteiten gestroomlijnd gebundeld: personeelszaken, (salaris-)administratie, IT-service worden vanuit dit adres gecoördineerd en uitgevoerd.

Maar de contacten met de opdrachtgevers en (potientiële) uitzendmedewerkers kunnen beter en effectiever onderhouden worden als de wensen van de relaties nog meer op de voorgrond worden gesteld. Maatwerk met behulp van online voorzieningen, maar dan wel MET een persoonlijk advies van onze medewerkers.

Een afspraak voor een vacature kan uiteindelijk net zo goed na werktijd plaatsvinden bij de kandidaat zelf, of onderweg in een kantoor met flexvoorzieningen. Opdrachtgevers willen vaak ter plaatsen en direct een inzicht krijgen in de mogelijkheden voor flexibele oplossingen. Met de mobiele voorzieningen kunnen die vragen onmiddelijk beantwoord worden.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

2Staff Matchpartner-zorg Easy Recruitment Manutec sQout Agrifoodcareer Infrawerk Uitzendbureau The Green Door Company
Zwolle.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.